Στην εκδήλωση της ιστορικής Α.Ε. Ελευθερούπολης η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη
Αθλητισμός

Στην εκδήλωση της ιστορικής Α.Ε. Ελευθερούπολης η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη

Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Νέας Ιωνίας, η ιστορική ομάδα της πόλης Α.Ε. Ελευθερούπολη έκοψε την βασιλόπιτα, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη.

Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ Αλσούπολης Σ. Κατσός σε μια εκδήλωση με οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά και άρτια οργάνωση, στην οποία παρέστη και η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δ. Θωμαΐδου.

Η κ. Κεφαλογιάννη συνεχάρη τον πρόεδρο Γ. Χούσο, το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και τους «εθελοντές» παίκτες της Ακαδημίας για την οικογενειακή ατμόσφαιρα και για τη συμβολή όλων στην τελετή και ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι το 2023 να είναι γεμάτο υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες για τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές, μια πραγματικά ιστορικής ομάδας όπως είναι η Α.Ε. Ελευθερούπολης. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και όλοι εμείς στη διοίκηση της Περιφέρειας έχουμε έμπρακτα αποδείξει τη στήριξή μας στον αθλητισμό με έργα αποκατάστασης, ενίσχυσης και ενεργειακής αναβάθμισης αθλητικών χώρων, καθώς και την υποστήριξη μικρών αλλά και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Μέλημά μας να δημιουργήσουμε Περιφέρεια Υγείας και Ευζωίας, μια μητρόπολη αθλητισμού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet