Δ. Θωμαΐδου για κακοκαιρία: Δώσαμε τιτάνιο αγώνα για να μη μείνει κανένας συμπολίτης αβοήθητος
Κοινωνία

Δ. Θωμαΐδου για κακοκαιρία: Δώσαμε τιτάνιο αγώνα για να μη μείνει κανένας συμπολίτης αβοήθητος

Τον απολογισμό της για τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Ελπίς» κάνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου, η οποία ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δήμου και τους κατοίκους της πόλης.

Συγκεκριμένα, η κ. Θωμαΐδου αναφέρει:

«Αφήνουμε πίσω μια δύσκολη εβδομάδα κατά την οποία η πόλη μας δοκιμάστηκε από τη σφοδρή χιονόπτωση, ωστόσο με την πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου μας καταφέραμε να κρατήσουν ανοιχτές τις κεντρικές αρτηρίες και απρόσκοπτη την πρόσβαση στα νοσοκομεία και τις κρίσιμες υποδομές. Μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες δώσαμε, επίσης, προτεραιότητα στα σχολεία μας, ώστε να λειτουργήσουν κανονικά από σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και να επιστρέψουν με απόλυτη ασφάλεια μαθητές, εκπαιδευτικοί στις σχολικές μονάδες. Δώσαμε για μια ακόμη φορά έναν τιτάνιο αγώνα, προκειμένου να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας εγκλωβισμένος, μόνος και αβοήθητος.

Οφείλουμε την ευγνωμοσύνη και τον απεριόριστο σεβασμό μας στους εργαζόμενους του Δήμου μας, στην καθαριότητα, στο Πράσινο, στην Κοινωνική Υπηρεσία, στη Δημοτική Αστυνομία, οι οποίοι, ξάγρυπνοι και σε διαδοχικές βάρδιες, επιχειρούσαν αδιάκοπα με ρίψεις αλατιού, δεν σταμάτησαν τις εργασίες εκχιονισμού και απομάκρυνσης πεσμένων δένδρων. Οφείλουμε, βέβαια, και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συμπολίτες μας για την υπομονή, την αμέριστη κατανόηση και έμπρακτη συμπαράσταση που επέδειξαν σε μια πρωτοφανή για την τελευταία 30ετία τουλάχιστον κακοκαιρία.

Δεν ξεχνάμε επίσης ότι σήμερα Δευτέρα ξεκινούν στην πόλη μας οι επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τα 100 έτη από την Μικρασιατική Καταστροφή με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο “ΜΙΚΡΑΣΙΑ-ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”, που θα πραγματοποιηθούν στις 19:00, στον χώρο του Παναιτωλίου στην Αλσούπολη. Μια νέα εβδομάδα λοιπόν με νέους στόχους, με δύναμη και προοπτική για την πόλη μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet