Οξείες αντιδράσεις για έκτακτη διά περιφοράς σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας για τις προσλήψεις του 2024 στον Δήμο
Κοινωνία

Οξείες αντιδράσεις για έκτακτη διά περιφοράς σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας για τις προσλήψεις του 2024 στον Δήμο

Τις οξείες αντιδράσεις των δημοτικών παρατάξεων Δημιουργία Αλληλεγγύη, Λαϊκή Συσπείρωση και Ενότητα για τη Νέα Ιωνία προκάλεσε η έκτακτη σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου από τη δημοτική αρχή της Δέσποινας Θωμαΐδου και, μάλιστα για ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα.

Όπως αναφέρουν, το πρωί της Παρασκευής 18 Αυγούστου απεστάλη κατεπείγουσα σύγκληση έκτακτης διά περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Ιωνίας, για την ίδια ημέρα το πρωί. Το θέμα ήταν «Ετήσιος προγραμματισμός προσλήψεων προσωπικού του Δήμου Ν. Ιωνίας για το έτος 2024» και, όπως σημειώνουν οι δύο παρατάξεις, οι αποφάσεις θα έπρεπε να ληφθούν μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Και οι τρεις παρατάξεις στις ανακοινώσεις τους επισημαίνουν ότι αυτό οφείλεται στη λήξη των σχετικών προθεσμιών από το Υπουργείο Εσωτερικών και ότι η μεθόδευση αυτή καταδεικνύει τον ελλιπή προγραμματισμό και την κακοδιοίκηση που χαρακτηρίζει συνολικά τον Δήμο. Ακόμα, επισημαίνουν τη χρόνια υποστελέχωση κρίσιμων τομέων για τη λειτουργία του Δήμου.

Στη συνέχεια παρατίθενται οι ανακοινώσεις των τριών παρατάξεων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet