Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού: Απαράδεκτη συκοφάντηση και διαπόμπευση μαθητών και γονέων από τον δήμαρχο
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού: Απαράδεκτη συκοφάντηση και διαπόμπευση μαθητών και γονέων από τον δήμαρχο

Για «απαράδεκτη συκοφάντηση και διαπόμπευση μαθητών και γονέων της πόλης», από τον δήμαρχο, Ηλ. Αποστολόπουλο», κάνει λόγο η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, με αφορμή την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής για τις ζημιές από καταληψίες στο 1ο Λύκειο Παπάγου και στο 1ο Λύκειο Χολαργού.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Γονέων τονίζει ότι «ο δήμαρχος χωρίς να παρουσιάζει κανένα στοιχείο από ποιον προκλήθηκαν οι απαράδεκτες και αυτονόητα καταδικαστέες ζημιές και κλοπές εγκαλεί και καταδικάζει αδιακρίτως ως εγκληματίες όσους προσπάθησαν να αναδείξουν τα προβλήματα που υπάρχουν στα σχολεία και να απαιτήσουν τις λύσεις, που ο ίδιος θα έπρεπε να έχει δρομολογήσει και υποστηρίξει πριν το άνοιγμα το σχολείων».

Επιπλέον, αναφέρει πως «ο ισχυρισμός του δημάρχου ότι 16χρονα και 17χρονα παιδιά δεν κατόρθωσαν να προφυλάξουν το σχολείο, θα ήταν αστείος, αν δεν ήταν τραγικός όταν μια ολόκληρη δημοτική αρχή δεν έχει κατορθώσει να το κάνει, καθώς ελάχιστα σχολεία του Δήμου μας διαθέτουν φύλακα, ή όταν ακόμη κι αυτά τα περιπολικά του Δήμου δεν πραγματοποίησαν ούτε μια περιπολία έξω από τα υπό κατάληψη σχολεία».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Παπάγου-Χολαργού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet