Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της γυναικείας ομάδας ΚΑΟ Μελισσίων

Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε την απόκτηση των αθλητριών Σωτηρία Μαρίνου, Ματίνα Αστραντίνη, Ραφαέλα Πολίτη και Νίκη Σαπαλίδου, ολοκληρώνοντας το ρόστερ της γυναικείας ομάδας.

Η Ραφαέλα Πολίτη είναι γεννημένη το 1990, έχει ύψος 1,84 μ. και αγωνίζεται ως center. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΣΚΑ Γυναικών με την ομάδα του Γαλατσίου, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Άρης Χολαργού, Αμαζόνες και Μαρούσι.

Η Ματίνα Αστραντίνη είναι γεννημένη το 1986, έχει ύψος 1,74 μ. και αγωνίζεται ως guard. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Α2 Γυναικών με την ομάδα του Σπόρτιγκ, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις Εσπερίδες, Πρωτέας Βούλας και Τερψιθέα. Η Ματίνα είχε ξαναφορέσει τα πορτοκαλί και την περίοδο 2012-13, την πρώτη χρονιά της ομάδας στην Α2, πετυχαίνοντας 9,7 πόντους μέσο όρο και 1,8 τρίποντα σε 18 συμμετοχές. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΚΑΟ Μελισσίων, «η επιστροφή της Ματίνας στην ομάδα, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά διότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό, πέρα των αγωνιστικών ικανοτήτων της, χαρακτήρα!».

Η Σωτηρία Μαρίνου είναι γεννημένη το 1982, έχει ύψος 1,75 μ. και αγωνίζεται ως point guard. Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην A2 Γυναικών με την ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στις ομάδες Καστοριά, Λασσάνη Κοζάνης, Θερμαϊκός Θέρμης, Τρίγλια, Αστέρας Καβάλας, Ολύμπια Λάρισας, Τιτάνες Δράμας, Πυλαία, Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Εξαρχείων. Υπήρξε μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Στο ρόστερ της ομάδας προστέθηκε και η αθλήτρια Νίκη Σαπαλίδου η οποία είναι γεννημένη το 2000, αγωνίζεται ως guard και προέρχεται από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας.

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Μελισσίων τις καλωσορίζει όλες στην ομάδα και τους εύχεται «υγεία και καλή επιτυχία!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet