Στις 17 Ιανουαρίου η Πεντέλη θα  γεμίσει Ενέργεια!
Αθλητισμός

Στις 17 Ιανουαρίου η Πεντέλη θα γεμίσει Ενέργεια!

Πραγματοποιείται στις  17 Ιανουαρίου 2016 στην περιοχή της Πεντέλης το 1ο Energy Run powered by Garmin. Πρόκειται για μία διοργάνωση υπό την αιγίδα του Δήμου Πεντέλης, που θα υλοποιηθεί σε δύο διαδρομές, μία μικρή, απόστασης 4χλμ. και μία μεγάλη διαδρομή, απόστασης 12χλμ.

Οι διαδρομές έχουν επιλεχθεί με γνώμονα την ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και της απέραντης ομορφιάς της Πεντέλης. Ταυτόχρονα όμως, οι διαδρομές απευθύνονται σε όλους τους δρομείς και είναι βατές ως προς το τερέν τους. Οι πιο έμπειροι θα μπορούν να τρέξουν σε όλο το μήκος τους, ενώ οι αρχάριοι της παρέας θα γνωρίσουν το βουνό χωρίς φόβο και κίνδυνο.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό 30μ. από την πλατεία Αγ. Τριάδος, στην Π. Πεντέλη, και η διαδρομή συνεχίζει στον χωματόδρομο, στους πρόποδες του όρους της Πεντέλης. Η μεγάλη διαδρομή κατευθύνεται προς το σπήλαιο του Λήσταρχου Νταβέλη, ενώ η μικρή διαδρομή κάνει έναν μικρότερο κύκλο στην ίδια περιοχή και είναι ακόμα πιο εύκολη και βατή ακόμα και για μικρά παιδιά, με συνοδεία των γονιών τους.

Το τερέν είναι σε δασικούς δρόμους, πότε χωμάτινους και πότε στρωμένους με πέτρες ή τα χαρακτηριστικά μάρμαρα της Πεντέλης. Στις ανηφόρες υπάρχουν πιο έντονες κλίσεις, ενώ οι κατηφόρες θα έχουν ηπιότερη κλίση.

Η εκκίνηση των 4χλμ. θα δοθεί στις 9:30, ενώ η εκκίνηση των 12χλμ. θα δοθεί στις 10:30. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μέχρι και τη Δευτέρα 11/01/2016, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στο link: http://www.energyraces.gr/register/

Τι είναι η Energy Races

Η Energy Races, μία φρέσκια ιδέα στη διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής, που επιμελείται ομάδα έμπειρων επαγγελματιών στον χώρο του αθλητισμού.

Στόχος της Energy Races είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες ξεχωριστές εμπειρίες running και multisport, γεμάτες ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Αφροδίτη Ορφανοπούλου (τηλ: 6980 346101, e-mail: [email protected]).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet