Εορτασμός Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Μελίσσια
Κοινωνία

Εορτασμός Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στα Μελίσσια

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου στο ομώνυμο παρεκκλήσι στην περιοχή Παλιάγιαννη της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Την Τετάρτη 29 Αυγούστου το απόγευμα τελέστηκε ο Μεθεόρτιος Εσπερινός προς τιμή της ανάμνησης του γεγονότος της Αποτομής της Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και Βαπτιστή και στη συνέχεια ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής της Ελληνικής Αστυνομίας με προορισμό τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου και εναπόθεσαν την εικόνα του Αγίου.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, με πλήθος πιστών συνόδεψε την περιφορά της Ιεράς Εικόνας μαζί με τον εθελοντή σύμβουλό του Κωνσταντίνο Καζάκο, τον θεματικό αντιδήμαρχο Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τον τοπικό αντιδήμαρχο Μελισσίων Σάββα Βορέα, τους δημοτικούς συμβούλους Άντα Μπούσουλα και Ιωάννη Ζώη, τον τοπικό σύμβουλο Μελισσίων Γιώργο Μαγιάτη και την αντιπρόεδρο Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου.

Παρέστησαν, επίσης, ο τοπικός σύμβουλος Μελισσίων Νικόλαος Δροσάτος, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του πρ. Δήμου Νέας Πεντέλης Κωνσταντίνος Μαργαρίτης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet