Προσοχή από τους πολίτες & ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. για διαρρήξεις ζητεί ο Δ. Στεργίου
Κοινωνία

Προσοχή από τους πολίτες & ενέργειες της ΕΛ.ΑΣ. για διαρρήξεις ζητεί ο Δ. Στεργίου

Την προσοχή των κατοίκων της Πεντέλης εφιστά ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης καθώς έχουν γίνει τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης.

Ο δήμαρχος ζητεί από τους κατοίκους να ειδοποιήσουν την Αστυνομία για οτιδήποτε σχετικό υποπέσει στην αντίληψή τους και παράλληλα ζητεί από τα στελέχη των Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας του Δήμου Πεντέλης να ενεργήσουν για την ασφάλεια των πολιτών, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το τελευταίο διάστημα έγιναν τέσσερις (4) διαρρήξεις σε σπίτια στην περιοχή Καλλιθέα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Οι διαρρήξεις έγιναν μεσημβρινές ώρες, οι δράστες φέρονται να είναι Ρομά, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς Παλλήνη ή Ζεφύρι.

Είναι αναγκαίο οι συνδημότες μας να έχουν αυξημένη παρατηρητικότητα και οτιδήποτε υποπίπτει στην αντίληψή τους να ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία καλώντας είτε στο 100 είτε στο Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης στο τηλέφωνο 210 6095210.

Παρακαλούνται τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας της περιοχής του Δήμου που κοινοποιείται το παρόν για τις κατά κρίσιν, δυνατότητες και σχεδίαση, ενέργειές τους.

Ο Δήμαρχος

Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης

Δείτε την Ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet