Στις 19 Οκτωβρίου ξεκινάει η Ενισχυτική Διδασκαλία στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Στις 19 Οκτωβρίου ξεκινάει η Ενισχυτική Διδασκαλία στον Δήμο Πεντέλης

Ξεκινάει την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου το πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Πεντέλης στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

Ενόψει της έναρξης του προγράμματος, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, του αντιδημάρχου Παιδείας, Ηλία Βιλιώτη και στελεχών του Δήμου με εθελοντές καθηγητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς κα Πενέλη Ευταλία, κα Αδριανού Μαρία, κα Γιαννακάκη Μαρία, κα Ντανά Ραφαέλλα, κ. Θανάσογλου Ιορδάνη, κ. Μουστάκη Απόστολο, κ. Παπαθανασίου Σταύρο που, όπως ανέφερε, «με διάθεση και όραμα προσφέρουν τις γνώσεις τους και τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας» τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά με επιτυχία στο Δήμο Πεντέλης και στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών των μαθητών όλων των σχολείων του Δήμου.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια, 2ος όροφος), καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2050084 (κα Έφη Σιρμποπούλου).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet