Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΙΠΑΠ στις 17/12
Κοινωνία

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΚΟΙΠΑΠ στις 17/12

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Παιδεία Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00, στο δημοτικό κατάστημα Λυκόβρυσης –Πεύκης (Ελευθερίου Βενιζέλου 15, Πεύκη).

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση ή μη της απόφασης της Επιτροπής Αξιολόγησης προμήθειας ΕΚΠΟΤΑ, για την απευθείας ανάθεση, προμήθεια Σχολικού Λεωφορείου.
  2. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο του χειρισμού της υπόθεσης της Κορδώνη κ.λπ. του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (επίδομα 176 ευρώ).
  3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για τον εν γένει χειρισμό της υπόθεσης Αναφοράς – Καταγγελίας τριών ιατρών κατά του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ σχετικά με διενεργηθέντα διαγωνισμό, ενώπιον του Σώματος Επιθεωρητών Ελεκγτών Δημόσιας Διοίκησης και της Περιφέρειας Αττικής.
  4. Ανάθεση σε πληρεξούσιο δικηγόρο του εν γένει χειρισμού της υποθέσεως Νεκταρίας Μίλεση, κατά του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ και του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενώπιον του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (εργατική διαφορά).
  5. Έγκριση ανανέωσης ετήσιας σύμβασης για το έτος 2016 υποστήριξης του ειδικού λογισμικού προγράμματος ΑΒΕΚΤ 5.6 (πρόγραμμα αυτοματισμού της συλλογής των Βιβλιοθηκών του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης) της Βιβλιοθήκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet