Νέο μέλος της παράταξης Μπροστά Μαζί ο Χρήστος Αρναουτόπουλος
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Νέο μέλος της παράταξης Μπροστά Μαζί ο Χρήστος Αρναουτόπουλος

Η δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί – Μελίσσια – Νέα Πεντέλη – Πεντέλη ανακοινώνει ως νέο μέλος της τον Χρήστο Αρναουτόπουλο.

Ειδικότερα, η παράταξη αναφέρει: «Με χαρά υποδεχόμαστε στον συνδυασμό μας τον Χρήστο Αρναουτόπουλο, ένα άξιο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, όπου επί 35 χρόνια διατηρούσε επιχείρηση με ειδίκευση στην ύδρευση, τη θέρμανση και καύσιμο αέριο στα Μελίσσια, αλλά και έναν άνθρωπο με πλούσια εθελοντική δράση στην Πολιτική Προστασία.

Ο συνδυασμός μας συνεχίζει να είναι η σταθερή φωνή των συμπολιτών μας, αναδεικνύοντας τα προβλήματά τους, αλλά και τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης.

Είμαστε σίγουροι ότι και με την παρουσία του συμπολίτη μας Χρήστου Αρναουτόπουλου γινόμαστε πιο δυνατοί».

Ποιος είναι ο Χρήστος Αρναουτόπουλος:

Ο Χρήστος Αρναουτόπουλος γεννήθηκε στα Μελίσσια, είναι αδειούχος ραδιοερασιτέχνης, ανήκει στις ομάδες εκτάκτων αναγκών της Πολιτικής Προστασίας και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής εθελοντών από την Ευρωπαϊκή Ένωση σε φυσικές καταστροφές.

Επί χρόνια ήταν εθελοντής στο κλιμάκιο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης. Είναι α΄ αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων – Νέας Πεντέλης – Πεντέλης. Επί 35 χρόνια διατηρούσε επιχείρηση στα Μελίσσια με ειδικότητα στην ύδρευση, θέρμανση και καύσιμο αέριο.

Ο κ. Αρναουτόπουλος δηλώνει σχετικά:

«Αποχώρησα από τη Δημοτική Συμμαχία όπου ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019 γιατί οι συγκυρίες την οδήγησαν να μείνει ακέφαλη.

Συμπορεύομαι με τον Λευτέρη Κοντουλάκο και τον συνδυασμό Μπροστά Μαζί, για τις σταθερές θέσεις τους στα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, για την καθαρότητα τους αλλά και για τον κοινό μας στόχο να αναβαθμίσουμε την Πολιτική Προστασία της πόλης μας, που είναι για έμενα το πιο ευαίσθητο κομμάτι του τόπου μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet