Στον απολογισμό πεπραγμένων της Π.Ε. Βορείου Τομέα παρέστη ο Δ. Στεργίου
Πολιτική

Στον απολογισμό πεπραγμένων της Π.Ε. Βορείου Τομέα παρέστη ο Δ. Στεργίου

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης παραβρέθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στην παρουσίαση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος ευχαρίστησε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο δήμαρχος Πεντέλης στην εκδήλωση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Π.Ε. Βορείου Τομέα
Ο δήμαρχος Πεντέλης στην εκδήλωση για τον απολογισμό πεπραγμένων της Π.Ε. Βορείου Τομέα
  • Τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιο για θέματα περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη για «την προώθηση του νομοσχεδίου απαλλαγής του οικιστικού ιστού της πόλης από τους δασικούς χάρτες».
  • Τον υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Μπαλάφα για «την κοινωνική ευαισθησία του στα θέματα στήριξης των κοινωνικών δομών εντός των ορίων του Δήμου Πεντέλης».
  • Τον βουλευτή Β΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ και δημότη του Δήμου Πεντέλης Γιώργο Δημαρά για «τη στήριξη του αγώνα του δημάρχου για την απαλλαγή του οικιστικού ιστού της πόλης από τους δασικούς χάρτες».

Ο κ. Δ. Στεργίου τόνισε ότι «στηρίζει τις ελπίδες του για την υλοποίηση των μεγάλων έργων του Γηπέδου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, τη μετακίνηση των πυλώνων από τη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης  και τα υδραυλικά έργα του Κοιμητηρίου Πεντέλης και του ρέματος Βαλλανάρη στην Περιφέρεια Αττικής».

Τέλος ευχαρίστησε για την υλοποίηση του έργου της αντικατάστασης του δαπέδου του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet