Ο Σταύρος Ξαρχάκος καθήλωσε το κοινό του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού
Πολιτισμός

Ο Σταύρος Ξαρχάκος καθήλωσε το κοινό του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού

Η συναυλία του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου, που έγινε το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Δουκίσσης της Πλακεντίας, ήταν η κορυφαία στιγμή του 2ου Φεστιβάλ Πεντελικού, αλλά και γενικότερα η κορυφαία στιγμή του νέου πολιτιστικού θεσμού την τελευταία διετία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών.

Οι θεατές απόλαυαν την εξαιρετική συναυλία που προσέφερε ο Σταύρος Ξαρχάκος, που καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το Μέγαρο. Ο Σταύρος Ξανθάκος, με το πάθος που τον διακρίνει, διηύθυνε την υπέροχη πολυμελή ορχήστρα, ενώ οι εξαιρετικές ερμηνείες από τον Μίλτο Πασχαλίδη και την Ηρώ Σαΐα ενθουσίασαν τους θεατές.

Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και τους συντελεστές της εκδήλωσης, η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι τεράστια τιμή, αλλά και αναγνώριση για τον θεσμό του Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους, η συμμετοχή σε αυτό μίας από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, του Σταύρου Ξαρχάκου. Τον ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μας έκανε να συμμετέχει αυτός και οι συνεργάτες του στις φετινές μας εκδηλώσεις. Το Φεστιβάλ Πεντελικού Όρους καθιερώνεται πλέον ως ένας από τους σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς της Αττικής και, εκδήλωση με την εκδήλωση, αποκτά όλο και μεγαλύτερο κύρος. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για το αποτέλεσμα αυτό. Θα ήθελα να συγχαρώ τους συνεργάτες μου και όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet