Η διαδικτυακή συζήτηση «Το χρονικό της πανδημίας Covid-19» από τη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης στις 18/3
Κοινωνία

Η διαδικτυακή συζήτηση «Το χρονικό της πανδημίας Covid-19» από τη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης στις 18/3

Η Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την τρέχουσα επικαιρότητα και ανταποκρινόμενη στις επιταγές της ιδιαίτερης πραγματικότητας που βιώνουμε, προσκαλεί το κοινό την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 19:00, να παρακολουθήσει τη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Το χρονικό της πανδημίας Covid-19», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Την ομιλία θα προλογίσει ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τρεις εξέχουσες προσωπικότητες της επιστημονικής κοινότητας θα εκθέσουν τις απόψεις τους και θα απαντήσουν σε απορίες και προβληματισμούς.

Ειδικότερα, ομιλητές θα είναι οι:

  • Γεώργιος Δαϊκος, ομότιμος καθηγητής Παθολογίας & Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, διευθυντής της Β’ Παθολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ».
  • Ιωάννα Παυλοπούλου, καθηγήτρια Παιδιατρικής-λοιμωξιολόγος, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΓΝΠ «Π&Α Κυριακού», μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
  • Γεώργιος Τζεφεράκος, ψυχίατρος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος Δ.Σ. ΕΠΑΨΥ.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η διακεκριμένη δημοσιογράφος κ. Ειρήνη Νικολοπούλου.

Για να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή ομιλία πατήστε στο link: https://zoom.us/j/99779229619 με Meeting ID: 997 7922 961.

Η ομιλία θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και από το YouTube κανάλι του Δήμου: https://www.youtube.com/channel/UCV5NQsQnaUPvfpsBS1LJweA

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας προηγουμένως, στο mail της Λέσχης: [email protected] ή την ώρα της παρουσίασης, να πατήσετε την επιλογή chat και να κάνετε ερωτήσεις, καταλήγει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet