Ψυχαγωγία με ένα «κλικ» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Ψυχαγωγία με ένα «κλικ» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Καθημερινά στο ιστότοπο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, με ένα μόνο «κλικ» προσφέρει τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούμε από το σπίτι μας!

«Όντας καθημερινά δίπλα σας και θέλοντας να συμβάλλουμε ώστε η καθημερινότητά σας να γίνει όσο το δυνατόν πιο δημιουργική, οργανώσαμε μέσα στο site του Δήμου μας πληθώρα καλλιτεχνικών επιλογών, που απευθύνεται σε όλες τις προτιμήσεις και σε όλες τις ηλικίες» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, η υπεύθυνη Καλλιτεχνικών Δράσεων του Δήμου, Νικόλ Δημητρακοπούλου, επιλέγει καθημερινά σπουδαία έργα από καλλιτέχνες όλου του κόσμου, καθώς και προτάσεις για αναγνώσεις, virtual επισκέψεις σε μουσεία, κινηματογράφο και παιδικά παιχνίδια. Επίσης, γνωστοί συγγραφείς και άνθρωποι του πνεύματος, διαβάζουν αποσπάσματα από δικά τους έργα, καθώς και έργα γνωστών συγγραφέων. Τέλος, διατίθενται μαθήματα Ιστορίας μαγνητοσκοπημένα.

«Είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μπείτε στο site καθημερινά! Καλή ψυχαγωγία!» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet