Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε το Δ.Σ. Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτική

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε το Δ.Σ. Φιλοθέης – Ψυχικού

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε την Τετάρτη 8 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλοθέης – Ψυχικού, με παρόντες 24 δημοτικούς συμβούλους, σε σύνολο 27 και τους προέδρους των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.

«Μια διαφορετική συνεδρίαση που κράτησε σχεδόν 3 ώρες. Με διαφορετικά δεδομένα, χωρίς φυσική παρουσία και μέσα από μια οθόνη, το θεσμικό όργανο του Δήμου έλαβε αποφάσεις επί των 22 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης» σημειώνει σχετικά ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, για να συμπληρώσει:

«Θέλω να εξάρω τη συμμετοχή όλων των παρισταμένων συμβούλων, που απέδειξαν ότι ο Δήμος είναι “παρών” στη δύσκολη αυτή κατάσταση της χώρας. Επίσης, να συγχαρώ την πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Κλαίρη Σινανιώτη για τον άριστο τρόπο που διηύθυνε τη συνεδρίαση, καθώς και όλους όσους βοήθησαν (και δη τους υπαλλήλους του Δήμου) σε αυτό».

Και ο δήμαρχος καταλήγει στο σχόλιό του:

«Χρειάστηκε αρκετή προετοιμασία και συντονισμός για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς εξωτερικές αναθέσεις και βοήθεια. Ο Δήμος καθημερινά δίνει τη μάχη και προχωράει πιο δυνατός, ενωμένος και αποφασισμένος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet