ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δίνει το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου (ΠΑΚ Χαλανδρίου), σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Παιδεία, Γνώση και Αθλητισμός, είναι τα πολύτιμα εφόδια των νέων ανθρώπων στο μαγικό ταξίδι της αυτογνωσίας για την κατάκτηση της επιτυχίας στη ζωή τους».

Ακολουθεί η συγχαρητήρια ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Συλλόγου μας, με αφορμή την ανακοίνωση της εισαγωγής των μαθητών και μαθητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, εύχεται Θερμά Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, υγεία, δύναμη και κουράγιο για την αποπεράτωση των σπουδών τους.

Στα παιδιά που προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν, τους ευχόμαστε να είναι πάντα γερά και δυνατά για να αγωνίζονται στις συνεχείς προκλήσεις της ζωής τους.

Στους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου μας και στους αυριανούς ακαδημαϊκούς πολίτες, μια ευχή και μια παρότρυνση, να συνεχίσουν με μεγαλύτερο πάθος και πίστη τον Αθλητισμό, δεδομένου ότι θα διανύσουν μια ιδανική και παραγωγική περίοδο στη ζωή τους.

Η Παιδεία, η Γνώση και ο Αθλητισμός, είναι τα πολύτιμα εφόδια των νέων Ανθρώπων στο μαγικό ταξίδι της Αυτογνωσίας, για την κατάκτηση της Επιτυχίας στη Ζωή τους.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα οράματα και το μέλλον των παιδιών!!!  

Για τη Διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Παναγιώτης Τζήμος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet