Ολοκλήρωση χρονιάς για τα Προμίνι και τις Ακαδημίες του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ολοκλήρωση χρονιάς για τα Προμίνι και τις Ακαδημίες του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Ο προπονητής των παιδιών των τμημάτων Προμίνι και Ακαδημιών του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Δημήτρης Αντωνιάδης, αποχαιρετά τους αθλητές για το καλοκαίρι, ευχαριστώντας για όσα μοιράστηκαν την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, μέσω ανάρτησης στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook, όπου αναφέρει τα εξής:

Αγαπητά παιδιά – αθλητές των τμημάτων Προμίνι και Ακαδημιών του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της αγωνιστικής χρονιάς, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί στο γήπεδο, για τις εμπειρίες που μοιραστήκαμε από τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για τον κάθε έναν από εσάς και για την πρόοδο που δείξατε μέσα σε αυτούς τους μήνες. Δουλέψατε σκληρά και πετύχατε τους ατομικούς, αλλά και ομαδικούς στόχους που είχαμε θέσει. Μπράβο σας!

Εύχομαι και ελπίζω να αποκομίσατε κάτι από τη φετινή περίοδο που θα σας ακολουθεί και τα επόμενα χρόνια, τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παναγιώτη Τζήμο, αλλά και την κ. Ελένη Δράκου, για την άψογη συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Καλό καλοκαίρι

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet