Γ. Ράπτης: Το ΠΑΚ Χαλανδρίου θα υπάρχει πάντα μέσα μου…
Αθλητισμός

Γ. Ράπτης: Το ΠΑΚ Χαλανδρίου θα υπάρχει πάντα μέσα μου…

Με μία ανάρτησή του στο facebook του ΠΑΚ Χαλανδρίουο ο μέχρι πρότινος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Γιάννης Ράπτης (Χώρισαν οι δρόμοι ΠΑΚ Χαλανδρίου και Γιάννη Ράπτη), αποχαιρετά τον Σύλλογο στον οποίο δούλεψε αρκετά χρόνια, «δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Γ. Ράπτη έχει ως εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΠΑΚ Χαλανδρίου και προσωπικά τον πρόεδρό του, κύριο Παναγιώτη Τζήμο, για την άψογη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα μια ειλικρινής σχέση εμπιστοσύνης δεν κρίνεται μόνο από τα αποτελέσματα, αλλά από πολλά άλλα πράγματα που πραγματικά πιστεύω ότι είχα και έδωσα στον σύλλογο. Μια πολυετής συνεργασία έχει τις τριβές και τη φθορά του χρόνου, αλλά αν οι βάσεις είναι στέρεες και αληθινές, η εκτίμηση όλων των πλευρών παραμένει διαχρονική και αμοιβαία.

Ύστερα από ειλικρινείς συζητήσεις με τον πρόεδρο του ΠΑΚΧ καταλάβαμε και οι δύο ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ήταν προτιμότερο να κλείσει και να ανοίξει ένας καινούργιος, με καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον για όλους. Όλα αυτά τα χρόνια (έστω και με διαλείμματα) πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Κάποιες φορές τα κατάφερα (άνοδος Ανδρικού-Παιδικού) και κάποιες άλλες όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με ανιδιοτέλεια και αποχωρώ έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή ότι έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και σίγουρα παραπάνω από τις συμβατικές μου υποχρεώσεις από τη συμφωνία μου με την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, και κυρίως τους παίκτες, που τους πίεσα τις περισσότερες φορές παραπάνω από αυτό το οποίο μπορούσαν, προσπαθώντας να τους βάλω σε ένα διαφορετικό επίπεδο προπόνησης που είχα συνηθίσει από τους προηγούμενους επαγγελματικούς σταθμούς στην πορεία μου. Οι φιλικές σχέσεις που δημιούργησα με λίγους αλλά εκλεκτούς ανθρώπους που εργάστηκαν στον σύλλογο ή υπήρχαν ως απλοί φίλοι του, όπως την ήρεμη δύναμη της ομάδας, την κυρία Ελένη και τον παλιό έφορο Μανώλη Κασαπάκη, θα με τιμούν για πάντα.

Τέλος, επειδή δεν έμαθα να κρύβομαι ποτέ από τα λάθη μου, θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους όσους αδίκησα άθελά μου. Μόνο οι παίκτες που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να καταλάβουν το επίπεδο αντίληψης, αφοσίωσης και προσπάθειας που ήθελα καθημερινά, μέσω της προπόνησης, video scouting, πρωινές προπονήσεις, να μεγιστοποιήσουν για να καταλάβουν τι πραγματικά είναι το μπάσκετ σε μια οργανωμένη ομάδα όπως το ΠΑΚΧ. Εύχομαι ειλικρινά στον νέο προπονητή του συλλόγου, καθώς και στον πρόεδρό του, πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια. Σίγουρα το ΠΑΚΧ είναι ένα κομμάτι της ζωής μου που πάντα θα υπάρχει μέσα μου μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet