Αξιόλογη παρουσία Νηρέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων
Αθλητισμός

Αξιόλογη παρουσία Νηρέα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων

Ιδιαίτερα αξιόλογη ήταν η παρουσία του τμήματος συγχρονισμένης κολύμβησης του Α.Ο. Νηρέα Χαλανδρίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων (Β κατηγορία) που πραγματοποιήθηκαν στο Κολυμβητήριο Χαλανδρίου 18-20 Μαρτίου, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η ομάδα συμμετείχε στον τελικό σόλο με δύο προγράμματα από τις αθλήτριες Φαραντούρη Βαλεντίνα και Κορνέζου Χρυσοβαλάντου-Κωνσταντίνα όπου κατέλαβαν την 4η και 12η θέση αντίστοιχα.

Αξιόλογη ήταν και η συμμετοχή της ομάδα στον τελικό ντουέτο όπου συμμετείχε με δύο προγράμματα. Το ντουέτο, που αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Φαραντούρη Βαλεντίνα και Χρυσοβέργη Βικτωρία, με αναπληρωματική την αθλήτρια Τσαγκαρογιάννη Μαρία-Κωνσταντίνα, κατέκτησε την 4η θέση στην τελική κατάταξη, ενώ το δεύτερο ντουέτο αποτελούμενο από τις αθλήτριες Γκουζούνα Βασιλεία και Κορνέζου Χρυσοβαλάντου-Κωνσταντίνα βρέθηκε στην 9η θέση στην τελική κατάταξη.

Τέλος, η ομάδα του Νηρέα κατέκτησε την 5η θέση στο Combo και την 4η θέση στο Ομαδικό, καταφέρνοντας να αγωνιστεί και να σταθεί ισάξια δίπλα στις υπόλοιπες ομάδες που ανταγωνίζονταν.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet