«Πυρά στην αντιπολίτευση… εξαπολύει ο δήμαρχος Χαλανδρίου – Κάποιοι δεν ψήφισαν ούτε τις προσλήψεις για πυροπροστασία!
Φωτογραφία: Σίμος Ρούσσος/FB
Πολιτική

«Πυρά στην αντιπολίτευση… εξαπολύει ο δήμαρχος Χαλανδρίου – Κάποιοι δεν ψήφισαν ούτε τις προσλήψεις για πυροπροστασία!

Με την αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου τα… βάζει ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, με αφορμή τη χθεσινή (14/6) συνεδρίαση του Σώματος.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση υπήρξαν παρατάξεις που καταψήφισαν την παράδοση στον Δήμο 4 νέων απορριμματοφόρων, ενός φορτηγού με αρπάγη, ενός καλαθοφόρου και άλλων μηχανημάτων έργου, που είχαν εξασφαλιστεί με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Μάλιστα, αναφέρει ότι υπήρξε δημοτική σύμβουλος που καταψήφισε ακόμη και την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για τις ανάγκες πυροπροστασίας!

«Νόμιζα ότι στην προεκλογική περίοδο του 2019 τα είχαμε δει όλα στην προσπάθεια μερικών να μπλοκάρουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου. Αλλά πάντα υπάρχει μεγαλύτερος κατήφορος να διαβούν ορισμένοι…» σχολιάζει δηκτικά ο δήμαρχος στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του κ. Σ. Ρούσσου για το θέμα:

«Άργησαν αλλά ξεκίνησαν… Συνεδρίαση Δ.Σ σήμερα και σύμφωνα με τις νέες αλλαγές της νομοθεσίας το δημοτικό συμβούλιο έχει αποκλειστική αρμοδιότητα να εγκρίνει τις παρατάσεις συμβάσεων. Και όμως υπήρξαν παρατάξεις της αντιπολίτευσης που καταψήφισαν την παράδοση σε ένα μήνα στον δήμο 4 νέων απορριμματοφόρων, ενός νέου φορτηγού με αρπάγη, καλαθοφόρου και άλλων μηχανημάτων έργου που εξασφάλισε ο δήμος με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος του υπουργείου Εσωτερικών. Ακόμη πιό απίθανο ειναι που υπήρξαν παρατάξεις που μιλάνε στο όνομα της όποιας αριστεράς (ΛΑΕ, ΚΚΕ, παράταξη Γ. Θωμά) που ζήτησαν να μην δοθούν(!!!) στους εργαζόμενους του δήμου σε χρήμα τα οφειλόμενα σε γάλα, επειδή λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν τελεσφόρησαν οι υποχρεωτικές διαγωνιστικές διαδικασίες. Δηλαδή η δημοτική αρχή προτείνει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε χρήμα τα γάλατα και η αντιπολίτευση όχι. Τον αποψινό διαγωνισμό παραλογισμού κέρδισε πάντως η κ Καραμητσάνη της παράταξης Βάσιου με την καταψήφιση ακόμη και της πρόσληψης έκτακτου προσωπικού για τις ανάγκες πυροπροστασίας το καλοκαίρι. Νόμιζα ότι στην προεκλογική περίοδο του 2019 τα είχαμε δει όλα στην προσπάθεια μερικών να μπλοκάρουν την ομαλή λειτουργία του δήμου. Αλλά πάντα υπάρχει μεγαλύτερος κατήφορος να διαβούν ορισμένοι…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet