Δολοφονία 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο: Ο πατέρας ορκίστηκε εκδίκηση
Κοινωνία

Δολοφονία 32χρονης στο Β’ Νεκροταφείο: Ο πατέρας ορκίστηκε εκδίκηση

«Καλώ το ΣΔΟΕ να πει τις υποθέσεις που είχε στα χέρια της» λέει ο πατέρας της 32χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πατέρας της 32χρονης εστίασε στην εργασία της κόρης του, λέγοντας ότι ήταν ελεγκτής της Εφορίας και εκεί εντοπίζει το κίνητρο της δολοφονίας. Παράλληλα, ορκίστηκε εκδίκηση και έκανε λόγο για έναν πληρωμένο δολοφόνο που σκοπό είχε να σκοτώσει τη κόρη του που χειριζόταν δύσκολες υποθέσεις στο ΣΔΟΕ.

«Να βγει και να πει το ΣΔΟΕ ποιες υποθέσεις χειριζόταν» είπε ο πατέρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι η δολοφονία έγινε σε κεντρικό σημείο: «Μέρα μεσημέρι να σκοτώσουν το κορίτσι;» αναρωτήθηκε και σημείωσε ότι το έγκλημα έγινε απόγευμα, «δίπλα σε βενζινάδικο και κοντά στη Λεωφόρο Ηρακλείου».

Έπρεπε να την προστατεύουν, είπε ακόμα, προσθέτοντας ότι, αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του.

Ο άνδρας ξέσπασε λέγοντας: «Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω». Ο πατέρας της 32χρονης τόνισε ότι είτε πρόκειται για εγκληματία είτε για επαγγελματία δολοφόνο, η ευθύνη για τον θάνατο της κόρης του ανήκει στο κράτος που δεν παρέχει ασφάλεια στους πολίτες.

Όπως είπε, ωστόσο, δεν γνωρίζει εάν η κόρη του, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας και της εργασίας της στο ΣΔΟΕ, δεχόταν κάποιες απειλές. «Αν το γνώριζα, δεν θα είχα χάσει το παιδί μου» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η κα Γερακούδη, διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, όπου εργαζόταν η άτυχη κοπέλα. «Πολύ καλό κορίτσι, διαμάντι, με σπουδές, φιλική με όλους, συνάδελφος από τις λίγες, χωρίς πρόβλημα κανένα», ήταν τα λόγια της, τονίζοντας ότι «σήμερα μας λείπει σε όλους μας η Δώρα».

Όταν ρωτήθηκε πάντως για τις υποθέσεις που χειριζόταν, αρνήθηκε ν’ απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλήσω για κάτι άλλο, σας μίλησα για τη Δώρα, αυτό έχει σημασία σήμερα, μας λείπει σε όλους μας».

Πού εστιάζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί

Η 32χρονη δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης έξι μαχαιριές μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, δίπλα από τάφο φιλικού προσώπου που είχε πάει να φροντίσει. Η γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος ζητώντας βοήθεια για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και τη μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια ν’ απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν τη λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος: Αν πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.

Το στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί την αστυνομία είναι το γεγονός ότι η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου.

Γι’ αυτό τον λόγο ερευνάται αν η 32χρονη είχε πάνω της προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε ο ληστής. Επίσης το μαχαίρι του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί.

Τα μοιραία τραύματα για την 32χρονη ήταν στον θώρακα, ενώ είχε δεχτεί μαχαιριές στο πρόσωπο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου αναμένεται την Πέμπτη.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet