Επίθεση καρχαριών σε δύο παιδιά στη Β. Καρολίνα
Κόσμος

Επίθεση καρχαριών σε δύο παιδιά στη Β. Καρολίνα

Δύο διαφορετικές επιθέσεις καρχαρία, από τις οποίες δύο έφηβοι τραυματίστηκαν σοβαρά, έχουν σπείρει τον πανικό στη Βόρεια Καρολίνα, με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για σκηνές βγαλμένες από τα κινηματογραφικά «Σαγόνια του Καρχαρία».

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν την Κυριακή στην ίδια ακτή, στο Όουκ Αϊλαντ, σε διάστημα μόλις μίας ώρας. Το πρώτο θύμα, ένα 13χρονο κορίτσι, έχασε μέρος του χεριού του και φέρει επίσης τραύμα στο πόδι, ενώ το δεύτερο θύμα, ένα 16χρονο αγόρι έχασε το αριστερό του χέρι.

«Άκουσα φωνές και λίγο αργότερα είδα κάποιον να βγάζει από τη θάλασσα το κορίτσι. Πλήθος συγκεντρώθηκε και προσπαθούσε να βοηθήσει. Ηταν φρικτό» δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης λουόμενοι που βρισκόταν στην παραλία την ώρα της επίθεσης.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, άλλο ένα 13χρονο κορίτσι δέχθηκε επίθεση σε παρακείμενη παραλία, γλιτώνοντας ευτυχώς με ελαφρύτερα τραύματα στο πόδι.

Οι παραλίες της περιοχής επρόκειτο να ανοίξουν τη Δευτέρα, ωστόσο οι Αρχές παροτρύνουν τους επισκέπτες να μην μπαίνουν στα νερά.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet