Διαψεύδει το Μαξίμου τα σενάρια περί μη καταβολής μισθών και συντάξεων
Πολιτική

Διαψεύδει το Μαξίμου τα σενάρια περί μη καταβολής μισθών και συντάξεων

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα καταβολής μισθών και συντάξεων, αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε αυτοί να καταβάλλονται κανονικά, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά το Μαξίμου.

Τονίζει επίσης ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να ληφθούν περαιτέρω υφεσιακά μέτρα για να συνεχιστεί ο παραλογισμός της λιτότητας, που με τόσο κόπο και πάθος τίμησε η κυβέρνηση του κ. Σαμαρά».

Σύμφωνα με το Μαξίμου, η κυβέρνηση έχει και σχέδιο και λαμβάνει πρωτοβουλίες που θα τονώσουν τη ρευστότητα του Δημοσίου (Ν/Σ για ληξιπρόθεσμες οφειλές) και θα δώσουν ανάσα σε μία οικονομία και «σε μία κοινωνία που δεν μπορεί να σφίξει άλλο το ζωνάρι».

Σε ανεπίσημο σημείωμά της η κυβέρνηση επισημαίνει ότι «στον ενάμισι μήνα της θητείας έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μία δύσκολη κατάσταση που κληρονόμησε από την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά» και προσθέτει ότι «σε όλους ήταν γνωστό το πόσο πλαστό ήταν το ΄success story΄ περί τέλους των Μνημονίων, εξόδου στις αγορές κι άλλα φληναφήματα».

Επισημαίνεται επίσης ότι μήνες πριν τις εκλογές είχαν ξεκινήσει οι καταστροφολογικές προβλέψεις για το τι θα συνέβαινε στην Ελλάδα με κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας. «Ενάμισι μήνα διαψεύδουμε στην πράξη αυτά τα σενάρια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αποφασιστικότητα και νηφαλιότητα, πιστοί στη λαϊκή εντολή που έχουμε λάβει, υπογραμμίζουν πηγές της κυβέρνησης».

Δεν υπήρξε ποτέ «συνάντηση κρίσης»

Σε ό,τι αφορά το «γιατί δεν λαμβάνει μέρος στη συνάντηση κρίσης ο Γ. Βαρουφάκης», το Μαξίμου απαντά ότι δεν υπήρξε ποτέ «συνάντηση κρίσης» και ο υπουργός απουσίαζε στο εξωτερικό.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet