Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα
Φωτογραφία: iefimerida.gr
Κοινωνία

Βαρυμπόμπη: Παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα

Λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι προσήλθε στο Τ.Α. Κηφισιάς, μαζί με τον δικηγόρο τουν και παραδόθηκε ο 26χρονος που μαχαίρωσε 17 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου το βράδυ της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ο ανωτέρω θα συλληφθεί ένεκα εντάλματος που έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Ο 19χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ήταν μαζί με τον 26χρονο κατά την επίθεση οδηγήθηκε το Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Ο νεαρός ζήτησε μέσω του συνηγόρου του προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του. Θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται την εμπλοκή του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μπροστά σε καντίνα στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Η μανία με την οποία λειτούργησε ο 26χρονος δράστης, που κατάφερε συνολικά 17 χτυπήματα με φαλτσέτα στον Γιάννη Μάρκου, μαρτυρά σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση ότι είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς. Σύμφωνα με αυτό το ενδεχόμενο που εξετάζεται, οι δύο νεαροί ακολούθησαν τον 58χρονο και όταν σταμάτησε στην καντίνα της Λεωφόρου Ερυθραίας, του επιτέθηκαν.

Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο απεικονίζεται ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου να καβγαδίζει στην καντίνα στη Βαρυμπόμπη, με τον 26χρονο ο οποίος τον μαχαίρωσε τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο επιχειρηματίας διακρίνεται στο βίντεο με άσπρη μπλούζα και με μαύρη ο 26χρονος, στην αρχή του καβγά, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου.

Το επεισόδιο που δευτερόλεπτα αργότερα θα καταλήξει στον βαρύ τραυματισμό του 58χρονου ξεκινά με σπρωξίματα ανάμεσα στους δύο, στον ανοικτό χώρο, μπροστά από το ταμείο της εν λόγω καντίνας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet