Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης: Τώρα συνειδητοποίησε τα δύσκολα ο περιφερειάρχης Αττικής
Πολιτική

Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης: Τώρα συνειδητοποίησε τα δύσκολα ο περιφερειάρχης Αττικής

Tην αποσαφήνιση και τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων Πολιτικής Προστασίας, «έστω και την ύστατη ώρα πριν τις επικείμενες χειμωνιάτικες βροχές» ζητά η περιφερειακή παράταξη Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης, κατηγορώντας τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά ότι «μόλις τώρα συνειδητοποίησε την κρισιμότητα της κατάστασης» και «ρίχνει το μπαλάκι» στην κυβέρνηση.

Ειδικότερα, η παράταξη του κ. Γιώργου Ιωακειμίδη σημειώνει στην ανακοίνωσή της:

«Θαυμαστής του τένις, εμφανίστηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς με τις τελευταίες του δηλώσεις, με τις οποίες πετάει το μπαλάκι των ευθυνών, από την έλλειψη πόρων για αντιπλημμυρικά έργα, στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Βέβαια, γνωρίζαμε το ενδιαφέρον του κ. Μητσοτάκη για το εν λόγω άθλημα και την πρακτική του να επιρρίπτει ευθύνες στην Αυτοδιοίκηση σε κάθε καταστροφή. Τώρα τη ρακέτα πήρε ανά χείρας ο κ. Χαρδαλιάς στοχοποιώντας την κυβέρνηση.

Μετά από έναν χρόνο, στον οποίο ως Αττικός Κύκλος Συνεργασίας & Εμπιστοσύνης έχουμε ζητήσει, με κάθε δυνατό τρόπο, την αποσαφήνιση και τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων Πολιτικής Προστασίας, έστω και την ύστατη ώρα πριν τις επικείμενες χειμωνιάτικες βροχές, ο κ. Χαρδαλιάς συνειδητοποίησε την κρισιμότητα της κατάστασης. Ευελπιστούμε, επιτέλους, να είναι ευήκοα τα ώτα της Κυβέρνησης και να μην επιστρέψει εκ των υστέρων, μετά, δηλαδή, από άλλη μία μεγάλη καταστροφή στην Αττική το μπαλάκι των ευθυνών στην Περιφέρεια Αττικής.

 Η αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, και ο σχεδιασμός ενός αποτελεσματικού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, χρειάζεται πράξεις και όχι άλλα λόγια. Τα περιθώρια στενεύουν, ας μη μείνει για άλλον έναν χειμώνα η Αττική αθωράκιστη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet