Δύναμη Ζωής: Δεν μετέχουμε στην άρον – άρον έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 30 Δεκεμβρίου 2022
Πολιτική

Δύναμη Ζωής: Δεν μετέχουμε στην άρον – άρον έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 30 Δεκεμβρίου 2022

Την ακύρωση της έκτακτης και μάλιστα διά περιφοράς συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022, ζητά η Δύναμη Ζωής, δηλώνοντας παράλληλα τη μη συμμετοχή της σε αυτήν.

Η Δύναμη Ζωής ζητά από τη διοίκηση Πατούλη να εγγράψει σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να συζητηθούν, όπως επιβάλλει η σπουδαιότητά τους, τις κρίσιμες γνωμοδοτήσεις επί δύο Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ). Συγκεκριμένα, α) τη Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ και β) εκείνη επί του επενδυτικού σχεδίου «Investment in Data Centers in Greece», για το Κέντρο Δεδομένων στα Σπάτα Αττικής, στο πλαίσιο κατάρτισης Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικής Επένδυσης.

Η Δύναμη Ζωής, με την επιστολή – παρέμβασή της προς τον πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ. εξηγεί ότι ότι συζήτηση ή διαβούλευση δεν μπορεί αντικειμενικά να γίνει σε διά περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της Δύναμης Ζωής

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet