Video

Αλ. Μουστόγιαννης προς Σωτ. Παπαμιχαήλ: Οι “τραμπουκισμοί” δεν περνάνε – VIDEO

Σοβαρές καταγγελίες, σε ιδιαίτερα έντονο τόνο, έκανε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγίας Παρασκευής, Μια Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, κατά του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής) Σωτήρη Παπαμιχαήλ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015.

Συγκεκριμένα ο κ. Αλ. Μουστόγιαννης κατήγγειλε τον κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ για «τραμπουκισμούς» εναντίον του και για υβριστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους -όπως ανέφερε- εκστόμισε στο πρόσωπό του, έξω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα, παρουσία του προέδρου του Σώματος Γεράσιμου Βλάχου.

Όπως υποστήριξε ο κ. Αλ. Μουστόγιαννης, ο κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ του ζήτησε με ακατονόμαστες εκφράσεις και «σε έξαλλη κατάσταση» τον λόγο, με αφορμή σχόλιο που είχε κάνει προηγουμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ. Συμπλήρωσε δε, ότι δέχθηκε την απειλή του κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ ότι «κανείς δεν τα βάζει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ».

Από την πλευρά του, ο κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ χαρακτήρισε ως «ψεύδη» τις καταγγελίες του επικεφαλής της παράταξης Μια Γενιά Μπροστά και δήλωσε ότι το μόνο που τον ρώτησε ήταν εάν είχε καταθέσει κάποιο ερώτημα που τον αφορούσε, στη διάρκεια που ο ίδιος απουσίαζε από το Σώμα, προκειμένου να απαντήσει.

Ο κ. Αλ. Μουστόγιαννης επέμεινε στις καταγγελίες του και μάλιστα επικαλέστηκε πολλές φορές τη μαρτυρία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο ο τελευταίος απέφυγε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το συμβάν.

Τις σχετικές στιχομυθίες παρακολουθούσε, με έκδηλο προβληματισμό, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος προτίμησε να μην παρέμβει στα διαδραματιζόμενα.

Όπως και να ΄χει, είναι γεγονός ότι υπάρχει κλιμάκωση των καταγγελιών κατά του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ, από σχεδόν το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των οποίων ζητούν μετ΄ επιτάσεως την απομάκρυνσή του από το Νομικό Πρόσωπο, γεγονός που πρέπει να προβληματίσει τη διοίκηση.

Επίσης, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και συντηρούνται «σκιές», που κάθε άλλο παρά τιμούν το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, θα πρέπει ο πρόεδρος του Σώματος, Γερ. Βλάχος, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα καταγγελλόμενα από πλευράς του κ. Αλ. Μουστόγιαννη.

Το γεγονός ότι το συμβάν συνέβη εκτός της αίθουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου -όπως υποστήριξε ο πρόεδρος-  το κατανοεί και ο ίδιος ότι δεν ελαχιστοποιεί σε τίποτε τη σοβαρότητα των καταγγελιών. Εξάλλου, οι τελευταίες έγιναν εντός της αίθουσας συνεδριάσεων, ενώ το ειρωνικό χαμόγελο του κ. Σωτ. Παπαμιχαήλ προς τον κ. Αλ. Μουστόγιαννη, μετά την τοποθέτηση του πρώτου επί του συμβάντος και κάτι που του ψιθυρίζει ο δεύτερος (και δεν ακούγεται), αποχωρώντας διαμαρτυρόμενος από τη συνεδρίαση (τελευταία δευτερόλεπτα στο video), δείχνει ότι η όλη υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει εδώ…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet