Τα… είπαν σε έντονο ύφος Δημήτρης Σμυρνής και Κώστας Ρώτας
Πρόσωπα & Πράγματα

Τα… είπαν σε έντονο ύφος Δημήτρης Σμυρνής και Κώστας Ρώτας

Αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους είχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 ο πρόεδρος του Σώματος, Δημήτρης Σμυρνής και ο αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης, Κώστας Ρώτας. Από την αρχή της συνεδρίασης, οι συχνές διακοπές, αλλά και «γκρίνιες» από πλευράς του αντιδημάρχου προς το προεδρείο είχαν εκνευρίσει τον κ. Σμυρνή, ο οποίος σε κάποιο σημείο δεν άντεξε και ξέσπασε:

«Σας επαναφέρω για πολλοστή φορά στην τάξη» είπε προς τον αντιδήμαρχο ο πρόεδρος, προσθέτοντας: «Ευτελίζετε τη διαδικασία. Θα έπρεπε πρώτος εσείς να τη σέβεστε».

Από τη πλευρά του, ο κ. Ρώτας επέκρινε τον κ. Σμυρνή για τον τρόπο που διαχειρίζεται τη συζήτηση, λέγοντας ότι δεν τηρεί τη διαδικασία, αφήνοντας τους ομιλητές να παίρνουν τον λόγο άναρχα, ενώ εξέφρασε και προσωπική διαμαρτυρία, ότι «ο πρόεδρος αγνοεί τον αντιδήμαρχο, όταν ζητεί τον λόγο».

Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι τουλάχιστον οι τελευταίοι πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου αντιμετώπισαν τη μεγαλύτερη κριτική για τον τρόπο που συντονίζουν τις εργασίες του Σώματος κυρίως από τους συναδέλφους της πλειοψηφίας και όχι από εκείνους των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων.

Το γιατί θα είχε ενδιαφέρον κάποια στιγμή να το μαθαίναμε…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet