Τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου
Αθλητισμός

Τον «στρατηγό» Μίμη Δομάζο τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου

Τον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Μίμη Δομάζο, τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με την ευκαιρία της παρουσίασης του λευκώματος για τη ζωή του μεγάλου αθλητή, η οποία έγινε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου». Παρόντες και άλλοι μεγάλοι παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου, όπως ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, αλλά και ο δικός Ηρακλειώτης Δημήτρης Μπούκης.

«Ο Μίμης Δομάζος είναι από εκείνους που αποτελούν την προσωποποίηση του ιδεώδους του Αθλητισμού. Να τον χαίρεσαι ως φίλαθλος, να τον χειροκροτείς ως αντίπαλος. Σε μία εποχή όπου το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να ταλανίζεται από φαινόμενα βίας και απαξίωσης, είναι σημαντικό να προβάλλουμε υγιή πρότυπα στον ποδοσφαιρικό αθλητισμό», τόνισε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, κατά τη βράβευση του μεγάλου ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν τα παιδιά των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, τα οποία με ενθουσιασμό μίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τον Μίμη Δομάζο, όπως και εκπρόσωποι όλων των αθλητικών συλλόγων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet