Σε ροκ ρυθμούς «δονήθηκε» το Αμαλίειο Θέατρο στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Σε ροκ ρυθμούς «δονήθηκε» το Αμαλίειο Θέατρο στο Μαρούσι

Το ζωηρό χειροκρότημα των θεατών απέσπασαν τα Μοντέρνα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στη συναυλία που έδωσαν στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.

Οι σπουδαστές του Ωδείου, μαζί με τους καθηγητές τους, ερμήνευσαν κυρίως ξένες ροκ επιτυχίες και ακούστηκαν πολύ γνωστά τραγούδια από Beatles μέχρι και Metallica.

Εκπροσωπώντας το δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του στους συμμετέχοντες στη συναυλία, καθώς και στους συντελεστές της όμορφης αυτής μουσικής παράστασης, υπογραμμίζοντας τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου στην προώθηση της μουσικής παιδείας στη νέα γενιά.

Παράλληλα, συνεχάρη τους γονείς που καλλιεργούν στα παιδιά τους την αγάπη για τη μουσική τέχνη και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται την αγωγή και επιμόρφωσή τους το Δημοτικό Ωδείο.

Υπεύθυνοι καθηγητές του Τμήματος είναι η κα Ελένη Καπνόριζα και ο κ. Γιάννης Μυγδάνης, ενώ την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η διευθύντρια του Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου και την οργάνωση η κα Ελένη Χοζού.

Στην συναυλία παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet