Γ.Σ. «Αρείων»: Γιατί αποκλειστήκαμε από τη συνάντηση αθλητικών συλλόγων – ΠΕΑΠ;
Αθλητισμός

Γ.Σ. «Αρείων»: Γιατί αποκλειστήκαμε από τη συνάντηση αθλητικών συλλόγων – ΠΕΑΠ;

Το παράπονό του σχετικά με τον αποκλεισμό του από την πρόσφατη συνάντηση των αθλητικών συλλόγων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον πρόεδρο του ΠΕΑΠ, για την κατάρτιση του προγράμματος στο κλειστό γήπεδο Πεύκης, εκφράζει προς τον δήμαρχο ο Γυμναστικός Σύλλογος «Αρείων», ο οποίος ζητεί την επανάληψη της εν λόγω συνάντησης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Αρείων», από τις πρώτες προσεγγίσεις με τη δημοτική αρχή του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εξέφρασε την επιθυμία να δραστηριοποιηθεί, με φιλοσοφία προσφοράς προς τους δημότες, με κεντρικό άξονα στις προτάσεις του την αρχή της ανταποδοτικότητας. Σε αυτόν τον διάλογο είμαστε έτοιμοι, με ειλικρίνεια και ήθος, για συνέργειες τόσο με τον Δήμο, όσο και με άλλους αθλητικούς συλλόγους.

Ενημερωθήκαμε από τους υπόλοιπους αθλητικούς  συλλόγους ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την κατάρτιση του προγράμματος για το κλειστό γήπεδο Πεύκης. Ο σύλλογός μας έχει υποβάλει αίτηση, με αριθμό πρωτοκόλλου 1092, για να λάβει ώρες στο κλειστό γήπεδο της Πεύκης. Δεν αντιλαμβανόμαστε με ποια κριτήρια, που απορρέουν από το καταστατικό του ΠΕΑΠ ή σχετικής νομοθεσίας, δεν κληθήκαμε στη συγκεκριμένη συνάντηση για παραχώρηση ωρών σε αθλητική εγκατάσταση του Δήμου.

Παρακαλούμε τον δήμαρχο, στο πλαίσιο της ισονομίας και των ίσων ευκαιριών, να ζητήσει την επανάληψη της συνάντησης από τον σημερινό πρόεδρο του ΠΕΑΠ, με συμμετοχή όλων των συλλόγων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet