Τα ΚΑΠΗ Πεύκης… πάνε θέατρο στην παράσταση «Το τίμημα»
Πολιτισμός

Τα ΚΑΠΗ Πεύκης… πάνε θέατρο στην παράσταση «Το τίμημα»

Την παράσταση «Το τίμημα» που ανεβαίνει στο Θέατρο «Ιλίσια» θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 μέλη των ΚΑΠΗ Πεύκης.

Το κόστος συμμετοχής για παρακολούθηση της παράστασης ανέρχεται στα 14 ευρώ ανά άτομο (10 ευρώ θέατρο και 4 ευρώ μεταφορικά).

Το πούλμαν θα αναχωρήσει ως εξής: α) από το δημαρχείο (Χρυ. Σμύρνης, Πεύκη) στις 17:45 και β) από το γήπεδο (Άνω Πεύκη) στις 18:00.

Εγγραφές και εξόφληση έως την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 2017.

Υπεύθυνη μελών ΚΑΠΗ Πεύκης: Στέλλα Χατζηβασιλείου, τηλ. 6936 930877.

Το «Τίμημα» ήταν από τα αγαπημένα έργα του Άρθουρ Μίλλερ, καθώς είναι και το μόνο έργο που αποφάσισε να σκηνοθετήσει. Σκιαγραφεί τους χαρακτήρες του περίτεχνα να προσπαθούν να ισορροπήσουν και να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, σε ένα κόσμο χωρίς δικαιοσύνη, όπου το παρελθόν καθορίζει το παρόν σε μια πραγματικότητα χωρίς λογική.

Οι ήρωες του έργου εκπρόσωποι μιας κοινωνίας που κάποτε φαινόταν να αλλάζει, ώστε να ισορροπήσει ανάμεσα στην ευαισθησία και τη δύναμη, το δίκαιο και την ανάγκη… Μιας κοινωνίας που τελικά δεν έχει αλλάξει και τόσο, αλλά πρέπει να συνεχίσει να πιστεύει στη δύναμη της αλλαγής γιατί αλλιώς έχει πεθάνει…

Ταυτότητα παράστασης:

Μετάφραση: Μάκη Μαρσέιγ
Απόδοση – Σκηνοθεσία: Ιωάννα Μιχαλακοπούλου
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Φωτογραφίες: Ρούλα Ρέβη

Πρωταγωνιστούν:
Γιώργος ΜιχαλακόπουλοςΓεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ρένια Λουιζίδου, Χρήστος Σαπουντζής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet