Ο δήμαρχος Αμαρουσίου τιμήθηκε στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων
Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου τιμήθηκε στο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων

Με επιτυχία διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αμαρουσίου του Αγίου Θωμά, το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ Εφήβων που διοργάνωσε η Γενική Ένωση Παλαιστινίων Φοιτητών, στο πλαίσιο της Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας και Αλληλεγγύης και με αφορμή τη συμπλήρωση 13 ετών από τον θάνατο του Yasser Arafat.

Tην 1η θέση στο διεθνές τουρνουά κατέκτησε η ΑΕΚ, καθώς επικράτησε 100-42 της Εθνικής Παλαιστίνης.

Τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα εφήβων του Γυμναστικό Συλλόγου Αμαρουσίου, την 3η ο Μίλωνας, την 4η η Εθνική Παλαιστίνης και την 5η ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου.

Τα τρόπαια και τα μετάλλια απένειμε στους αθλητές ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα  από τον πρέσβη της Παλαιστίνης, Marwan Toubassi, και από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Khader Abu Abara, για την υποστήριξη της ελληνοπαλαιστινιακής φιλίας και αλληλεγγύης και τη φιλοξενία του τουρνουά στο Μαρούσι.

«Χειροκροτούμε και επιβραβεύουμε τους εφήβους της ΑΕΚ, του ΓΣΑ Αμαρουσίου, τους εφήβους από τους “αδελφούς” Παλαιστινίους και όλες τις ομάδες των εφήβων που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά στην πόλη μας. Αποτελεί για εμάς ύψιστη τιμή η αναγνώριση της συμβολής μας για τα δίκαια αιτήματα των Παλαιστινίων» υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης.

Επίσης, εκπρόσωποι της Παλαιστίνης τίμησαν τον πρόεδρο του ΓΣΑ Αμαρουσίου, Κωνσταντίνο Κουτσούκο, για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Παρόντες στο τουρνουά ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γεώργιος Διδασκάλου.

Από την πλευρά της Παλαιστίνης παρόντες ήταν:

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης, Marwan Toubassi, o αναπληρωτής πρέσβης, Ahmad Suheil, ο δήμαρχος Ραμάλας, Mousa Abu Hadid, ο πρόεδρος της Παροικίας, Mohamed Abu Asaba, οι εκπρόσωποι της CCC, Samir Sabagh, Mostafa Ajouz, o πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Παλαιστίνης, Khader Abu Abara.

Από την πλευρά της ΑΕΚ παρόντες ήταν: ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Κουτάς, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αλεξίου, και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας «AEK B.C. – DRAGAN SAKOTA», Nτράγκαν Σάκοτα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet