Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

0
284 Προβολές

Τις δημιουργίες τους σε καμβά παρουσίασαν οι σπουδαστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου που φοίτησαν στα ερασιτεχνικά τμήματα ζωγραφικής κατά τη φετινή χρονιά.

Μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, τα εγκαίνια της Γ΄ Έκθεσης Ζωγραφικής πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας.

Χαιρετίζοντας τις προσπάθειες των ερασιτεχνών ζωγράφων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Πέππας συνεχάρη την υπεύθυνη διδασκαλίας Μπέττυ Καρούση για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών της. Από την πλευρά της η κ. Καρούση ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την υποστήριξη του έργου τους στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκε πλήθος φίλων των σπουδαστών για να θαυμάσουν από κοντά τα έργα των καλλιτεχνών και να τους συγχαρούν για τις προσπάθειες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Παναγιώτης Σαγρής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up