Ροκ, ρεμπέτικο, κλασική μουσική «πλημμυρίζουν» τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ροκ, ρεμπέτικο, κλασική μουσική «πλημμυρίζουν» τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς

Ροκ, ρεμπέτικο, κλασική μουσική «πλημμυρίζουν» τις γειτονιές του Δήμου Κηφισιάς στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μενάνδρεια 2018».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με ροκ διάθεση την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στον υπέροχο χώρο του Άλσους Κηφισιάς από τους ROCKNET, οι οποίοι θα τραγουδήσουν επιτυχίες των Dire Straits, Eric Clapton, Santana κ.ά.

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αδαμών (Πελοποννήσου & Φιγαλείας, Κηφισιά) στις 20:30, το συγκρότημα REBELETICO, θα παρουσιάσει ένα μουσικό οδοιπορικό του ρεμπέτικου τραγουδιού με τίτλο «Απ΄ τη Σμύρνη στον Πειραιά». Το κοινό θα απολαύσει τραγούδια μιας άλλης εποχής, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο μέσα από τη νεανική ματιά του συγκροτήματος.

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20:30 στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, θα παρουσιάσει μια γκάμα από ιταλικές καντσονέτες, tango, musicals κ.ά. με δύο σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες, την Ελένη Δάβου και τον Αντώνη Κορωναίο. Ο σπουδαίος μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης, στην πλέον ώριμη φάση της καριέρας του, παρουσιάζει διάσημα έργα που εγγυώνται ένα ευχάριστο μουσικό βράδυ.

Όλες οι ανωτέρω εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet