Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Με οκτώ μόνιμους εργαζόμενους ενισχύονται οι υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

0
193 Προβολές

Οκτώ μόνιμοι εργαζόμενοι εντάσσονται στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, μέσω της επιτυχούς συμμετοχής τους σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008.

Τους νέους εργαζόμενους καλωσόρισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρουσία του γενικού γραμματέα του Δήμου, Γεώργιου Διδασκάλου, και υπηρεσιακών παραγόντων.

«Στόχος μας είναι να είμαστε μια ομάδα δημιουργίας. Θέλουμε ο καθένας από εσάς να γίνει ένας κρίκος μιας δημιουργικής προσπάθειας και συμμετοχής. Η δική μας διάθεση είναι να είσαστε ευχαριστημένοι και αποδοτικοί στην εργασία σας και όλοι μαζί να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μας προς όφελος της πόλης και των πολιτών.,

» Σας καλωσορίζω στην οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους/ες.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος θρησκευτικός όρκος για τους νέους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια ο κ. Πατούλης τους δώρισε το εγχειρίδιο που έχει συγγράψει ως γιατρός ορθοπεδικός «Πρώτες Βοήθειες για Όλους».

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up