ΦΥΣΑΕΙ στην Αγία Παρασκευή
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ στην Αγία Παρασκευή

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, στο δημαρχείο, έγινε η δεύτερη συνέλευση του Αριστερού, Ανατρεπτικού Σχήματος στην Αγία Παρασκευή. Στη συνεδρίαση εγκρίθηκαν ομόφωνα η διακήρυξη και οι οργανωτικές αρχές λειτουργίας και με μεγάλη πλειοψηφία ο τίτλος του νέου σχήματος, που είναι ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Η συμμετοχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε, ήταν μεγάλη κι ενθουσιώδης κι ο γόνιμος προβληματισμός των μελών της συνέλευσης επικεντρώθηκε στη διαμόρφωση ενός σχήματος με πρόσημο αριστερό, αγωνιστικό, ανατρεπτικό κι αντικαπιταλιστικό. Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε ο χαιρετισμός εκπροσώπου των εργαζομένων της ΕΡΤ, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, καθώς και εκπροσώπου φοιτητικών συλλόγων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «επιδίωξή μας είναι η παρέμβαση στην πόλη μας, με αντι-συνδιαχειριστική-κινηματική λογική, ο κοινός αγώνας με κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα που έχει πια συνειδητοποιήσει πως “Το μέλλον δε θα ρθει από μονάχο του, έτσι νέτο σκέτο, αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς”. (Β. Μαγιακόφσκι)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet