Στήριξη των Γ. Πατούλη, Β. Ζορμπά, Γ. Κουράση και Αργ. Ντινόπουλου απέναντι στους «εκλεκτούς» του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η Β3 Νομαρχιακή της Ν.Δ.
Αυτοδιοίκηση

Στήριξη των Γ. Πατούλη, Β. Ζορμπά, Γ. Κουράση και Αργ. Ντινόπουλου απέναντι στους «εκλεκτούς» του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί η Β3 Νομαρχιακή της Ν.Δ.

Να στηρίξουν τους υποψηφίους δημάρχους που είναι μέλη του κόμματος, καθώς και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών καλεί τις Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατία

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο facebook, η Νομαρχιακή ζητεί την εκλογή των Βασίλη Ζορμπά στην Αγία Παρασκευή, Γιώργου Κουράση στο Χαλάνδρι και Αργύρη Ντινόπουλου στα Βριλήσσια απέναντι στους «εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της αναφέρει:

Νεοδημοκράτισες & Νεοδημοκράτες
Φίλες και Φίλοι,

Η Β3 Νομαρχιακή μας Οργάνωση, όπως γνωρίζετε πολύ καλά, στον 1ο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στους Δήμους στους οποίους είχαμε πλέον της μιας υποψηφιότητας Δημάρχων οι οποίοι είναι μέλη του κόμματος, κράτησε ίσες αποστάσεις και ουδετερότητα ως όφειλε.

Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά, ως αποτέλεσμα φυσικά και του γεγονότος ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας σε κάθε περιοχή, όπως περίτρανα αποδείχτηκε στην πρόσφατη νικηφόρα μάχη των Ευρωεκλογών.

Στον δεύτερο, όμως, γύρο των Δημοτικών Εκλογών, σε τρεις Δήμους της περιοχής μας έχουμε υποψήφιο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αντίπαλο με χρίσμα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι φυσικό η Νέα Δημοκρατία δηλώνει ότι στηρίζει απόλυτα τους υποψήφιους αυτούς που είναι μέλη της παράταξής μας, με συνεπή παρουσία και αγώνες. Καλούμε να πράξουν το ίδιο και οι Τοπικές μας Οργανώσεις στους Δήμους αυτούς, καθώς επίσης και οι υπόλοιποι υποψήφιοι Δήμαρχοι και τα στελέχη των συνδυασμών τους, που είναι μέλη της παράταξης.

Όλοι μαζί ενωμένοι, όπως δώσαμε τη νικηφόρα μάχη για τις Ευρωεκλογές, θα αγωνιστούμε για να κερδίσουμε και τη μάχη της δεύτερης Κυριακής, για να εκλέξουμε Δημάρχους άξιους και ικανούς να προσφέρουν στις πόλεις τους, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για την Αυτοδιοίκηση, όπως τη διαμόρφωσαν οι πολιτικές της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Γι’ αυτό η Β3 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει απόλυτη στήριξη:

  • Στον Δήμο Αγίας Παρασκευής στον ΒΑΣΙΛΗ ΖΟΡΜΠΑ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Σταθόπουλο
  • Στον Δήμο Χαλανδρίου στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΡΑΣΗ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Σίμο Ρούσσο.
  • Στον Δήμο Βριλησσίων στον ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ απέναντι στον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ Ξένο Μανιατογιάννη.

Όπως φυσικά και στον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ για την Περιφέρεια Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου!

Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής

Χρήστος Σούλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet