Απόλυτη στήριξη από τον Γ. Παπαδόπουλο στον Ν. Χιωτάκη – «Είναι ο ικανότερος να διοικήσει τον Δήμο Κηφισιάς»
Πολιτική

Απόλυτη στήριξη από τον Γ. Παπαδόπουλο στον Ν. Χιωτάκη – «Είναι ο ικανότερος να διοικήσει τον Δήμο Κηφισιάς»

Τον υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη στηρίζει στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών ο επικεφαλής του συνδυασμού Επανεκκίνηση Τώρα, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κηφισιάς ο συνδυασμός του Νίκου Χιωτάκη συγκέντρωσε ποσοστό 29,17% και εξασφάλισε 12 από τις συνολικά 41 έδρες του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ο συνδυασμός του Γιώργου Παπαδόπουλου ποσοστό 6,43% και 3 έδρες.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Παπαδόπουλος ευχαριστεί όσους ψήφισαν τον συνδυασμό του, δηλώνει ότι σέβεται την οποιαδήποτε επιλογή των ψηφοφόρων του στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και ότι ο ίδιος θα στηρίξει τον κ. Ν. Χιωτάκη.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Η συμμετοχή της νέας δημοτικής παράταξης Επανεκκίνηση Τώρα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κηφισιάς με τρεις (3) έδρες, καθώς και στα Κοινοτικά Συμβούλια Κηφισιάς και Εκάλης, ισχυροποιεί τη ρυθμιστική της παρέμβαση καθόλη τη διάρκεια της νέας δημοτικής περιόδου 2019-2023.

Από τα προγράμματα των δημοτικών παρατάξεων των οποίων οι επικεφαλής τους τίθενται προς κρίση των δημοτών την προσεχή Κυριακή έχουμε αρκετά σημεία σύγκλισης και προτεραιοτήτων, αλλά και θέσεις και στόχους του δικού μας προγράμματος που απουσιάζουν.

Ευχαριστούμε και πάλι όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους συναισθάνθηκαν την υποψηφιότητά μας.

Εν όψει της επαναληπτικής ψηφοφορίας την Κυριακή 2 Ιουνίου για την ανάδειξη δημάρχου Κηφισιάς, σεβόμαστε την επιλογή του κάθε ψηφοφόρου και συμπολίτη μας.

Σε ό,τι αφορά εμένα, επειδή τυγχάνει να έχω συνεργαστεί και με τους δύο διατελέσαντες και νυν υποψηφίους δημάρχους κατά τη θεσμική άσκηση των δημοτικών μας καθηκόντων εδώ και 20 χρόνια, θεωρώ ότι ικανότερος να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες διοίκησης του Δήμου με τους πρωτόγνωρους κανόνες του νέου εκλογικού Νόμου, που απαιτεί ευρύτητα σκέψης, σύνθεσης και συνεργασίας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του Δήμου, τον Νίκο Χιωτάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet