Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Σε προσκλητήριο ενότητας κάλεσε η Δ. Θωμαΐδου

0
316 Προβολές

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης Δύναμη Προοπτικής, παρουσία πλήθους κόσμου, στον πεζόδρομο της Π.Π. Γερμανού στη Νέα Ιωνία, με φόντο τον β΄ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως ενημερώνει η παράταξη, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο εκλογικό κέντρο της, άνθρωποι όλων των ηλικιών, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στο κέντρο της Νέας Ιωνίας.

Το αίτημα των πολιτών ήταν, σύμφωνα με την παράταξη, «η μεγάλη ανατροπή που καλείται και μπορεί να φέρει η Δύναμη Προοπτικής της κ. Δέσποινας Θωμαΐδου».

Στην παρέμβασή της η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, αφού ευχαρίστησε όλες και όλους για τη στήριξη στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, τόνισε την κρισιμότητα των μεθαυριανών εκλογών, της 2ας Ιουνίου και ότι η ίδια «εγγυάται την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου και των κοινωνικών του υπηρεσιών, σε όλο το φάσμα των λειτουργιών του».

Σε αυτήν την κατεύθυνση, κάλεσε σε προσκλητήριο ενότητας το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων που, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, «έσπευσαν ήδη με δηλώσεις των επικεφαλής τους να στηρίξουν τη Δύναμη Προοπτικής στον β’  γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, διαμορφώνοντας πλέον μια ξεκάθαρη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα αγωνιστεί  για μια πόλη, φιλική, ανθρώπινη, αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών όλων των πολιτών».

«Καλή τύχη Δέσποινα! Το αξίζεις!» τονίζει η παράταξη Δύναμη Προοπτικής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up