Την πίτα του έκοψε ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Την πίτα του έκοψε ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πάνω από 80 άτομα. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Σ. Ο. Χαλανδρίου Σπύρος Σαγιάς, ο οποίος έκανε και μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα του Ομίλου για την χρονιά που πέρασε.

Στη συνέχεια ο προπονητής του Ομίλου Ηλίας Παναγούλιας αναφέρθηκε στις αγωνιστικές επιτυχίες της περασμένης χρονιάς, ενώ βέβαια δεν παρέλειψε και τις βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών του Ομίλου.

Η πρώτη βράβευση αφορούσε την ομάδα παίδων (κάτω των 14 ετών), που κατάφερε να προκριθεί στα τελικά του πρωταθλήματος Αττικής και στην οποία συμμετείχαν οι: Κυριάκος Βιλανάκης, Στέλιος Κολιδάς, Οδυσσέας Κοπακάκης, Άγγελος Κόττης, Διονύσης Λιάρος, Σοφία Μαργαρίτη, Παναγιώτης Μπράβος, Άλκηστις Οικονομίδου, Άγγελος Παπαδάκης και Μαριάννα Παρόγλου. Τα βραβεία (σκακιστικά βιβλία) έδωσε στα παιδιά ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Ακολούθησε η βράβευση του Φίλιππου Στάμου για την εξαιρετική απόδοσή του σε τουρνουά του Λονδίνου, όπου κατέκτησε την πρώτη του νόρμα διεθνούς μαιτρ.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις για τα εσωτερικά τουρνουά του Σ.Ο. Χαλανδρίου, όπου νικητές ήταν, στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά rapid παίδων ο Ιάσονας Σπάλας (α΄ όμιλος) και ο Νικόλας Φρατσίλας (β΄ όμιλος), στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά rapid ο Κώστας Ζήβας, ενώ ο παραδοσιακός τίτλος του Blitzmaster Χαλανδρίου για το 2015 απονεμήθηκε και πάλι στον Βασίλη Κοτρότσο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet