H βροχή δεν εμπόδισε να γιορταστούν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς
Πολιτισμός

H βροχή δεν εμπόδισε να γιορταστούν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς

Με βροχερό καιρό, γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς. Το παραδοσιακό ελληνικό γλέντι με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πάρκο «Α.Γ. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία.

Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» είχε μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν εγκατεστημένες ειδικές τέντες που προστάτευαν τον κόσμο από τη βροχή.

Στο παραδοσιακό γλέντι μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και απόλαυσαν πατροπαράδοτες λιχουδιές, παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα, σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Η γιορτή διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς, που μερίμνησε και για τους μικρούς του φίλους καθώς εμψυχωτές ανέλαβαν να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά.

Την εορταστική διάθεση ανέβασαν με τα τραγούδια τους οι γνωστοί καλλιτέχνες Γιάννης Σαββιδάκης και Αρετή Κετιμέ, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα τραγούδια τους και την ερμηνεία τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γνωστή τραγουδίστρια και μέλος του Δ.Σ. «Δ. Βικέλας» Στέλλα Κονιτοπούλου η οποία, με την εξαιρετική της φωνή, οδήγησε τους παρευρισκόμενους σε νησιώτικα μουσικά μονοπάτια.

Σύντομο χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο οποίος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τους συντελεστές της γιορτής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν έκτος από τον δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και τον διοργανωτή πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Σταύρο Ζαπάντη, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρης Μωράκης, ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Καυγαλάκης, Δημήτρης Λιανός, Βαγγέλης Αυλήτης, Σίσσυ Παπασπύρου, η πρόεδρος της «Μένανδρος Α.Ε.» Πόλυ Αστερίου, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Παντελεάκης, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα, Ευγενία Παπαδήμα, Στάθης Κύρλος, Αντώνης Μπιτζάνης, το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» Αγγελική Βαλασοπούλου, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ειρήνη Πολίτη και Νέας Ερυθραίας Δήμητρα Δελή, οι τοπικοί σύμβουλοι Κατερίνα Τουμάση, Δημήτρης Σύριος, Τερέζα Χλωρακιώτη-Εξάρχου, Χρήστος Τσεμπεράς, Ανδρέας Μανάλης κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet