Δεύτερη θέση για τα mini Αγοριών του ΑΣΕ Δούκα
Αθλητισμός

Δεύτερη θέση για τα mini Αγοριών του ΑΣΕ Δούκα

Εξαιρετική πορεία πραγματοποίησαν τα «πιτσιρίκια» των ΣαΐτηΣαμαρά στο τουρνουά της ΕΣΧΑ όσον αφορά στην κατηγορία των mini Αγοριών, με την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα να κατακτά τελικά τη δεύτερη θέση πίσω από τον Γ.Σ. Κορωπίου στο χάντμπολ.

Θυμίζουμε ότι ο ΑΣΕΔ κατετάγη πρώτος στον όμιλό του με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στις πρώτες 8 αναμετρήσεις του, ενώ στη συνέχεια (δεύτερη φάση) του τουρνουά κατάφερε να πανηγυρίσει το αργυρό μετάλλιο, ολοκληρώνοντας με διπλή νίκη τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στην αυλαία της διοργάνωσης νίκησε 7-6 τον Λεωνίδα Καματερού, με εύστοχη εκτέλεση φάουλ σε «νεκρό» χρόνο και 13-6 τον Ιωνικό Ν.Φ., αποχαιρετώντας με ιδανικό τρόπο τους αγώνες εντός Αττικής.

Σειρά παίρνουν οι αναμετρήσεις εκτός Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην όμορφη Έδεσσα, εκεί που το διάστημα 27/6 – 2/7 διεξάγεται η «open» τελική φάση Παμπαίδων Β΄ και mini Αγοριών με την ονομασία «Cherry Cup».

Η διοίκηση του Συλλόγου  συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τον έφορο της ομάδας «για την πρώτη μεγάλη διάκριση αυτής της «φουρνιάς» αθλητών η οποία δείχνει να εγγυάται την συνέχεια και συνέπεια του χαντμπολικού τμήματος από τις ακαδημίες μέχρι και την ανδρική ομάδα», όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Σωματείου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet