Απολογισμός Ν. Μπάμπαλου: Έχουμε σηκώσει τα μανίκια και συνεχίζουμε…
Πολιτική

Απολογισμός Ν. Μπάμπαλου: Έχουμε σηκώσει τα μανίκια και συνεχίζουμε…

Ενώπιον εκατοντάδων Ηρακλειωτών, εκπροσώπων φορέων της πόλης αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, παρουσίασε τα πεπραγμένα της δημοτικής Αρχής του Δήμου για τα δύο πρώτα χρόνια της νέας διοίκησης: Σεπτέμβριος 2014 – Οκτώβριος 2016.

Σε μια γεμάτη αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου «Ηλέκτρα Αποστόλου», ο κ. Νίκος Μπάμπαλος αναφέρθηκε περιεκτικά σε όσα έχουν γίνει αυτό το διάστημα στους καίριους τομείς του Δήμου.

«Εργαζόμαστε καθημερινά με σηκωμένα μανίκια, αδιαφορώντας για το πολιτικό ρίσκο, σε μια προσπάθεια που δεν σταματάει. Ενωμένοι και μακριά από μικροπολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος, αγωνιζόμαστε  καθημερινά, παλεύουμε για τη βελτίωση του σε όλα τα  επίπεδα», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος και συμπλήρωσε:

«Ακούραστοι συνεχίζουμε  με διάθεση για προσφορά, όρεξη για δουλειά, φιλόδοξους στόχους και καθημερινό αγώνα για το καλό του Δήμου μας. Για να  γίνει το Ηράκλειο στην πράξη και όχι στα λόγια ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος, με οικονομική, διοικητική και τεχνική αυτοτέλεια. Το μέχρι σήμερα αποτέλεσμα μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε. Η δική σας συμπαράσταση, μας δίνει δύναμη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet