Video

Γ. Πατούλης: «Εισαγγελικού ενδιαφέροντος» οι κινήσεις της Περιφέρειας Αττικής – VIDEO

Για άλλη μια φορά είχε την… τιμητική της η Περιφέρεια Αττικής από τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, αυτή τη φορά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου (Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017), όπου συζητήθηκαν το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός του Δήμου για το 2018.

Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε σε σωρεία θεμάτων στα οποία, όπως τόνισε, η Περιφέρεια Αττικής προβάλλει προσκόμματα στον Δήμο Αμαρουσίου, ενώ έγινε ιδιαίτερα επικριτικός στο θέμα των αντιπλημμυρικών έργων, για τα οποία τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου είπε ξεκάθαρα ότι η Περιφέρεια προωθεί έργα με βάση κομματικά κριτήρια, «φωτογραφίζοντας» τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, αναφερόμενος τόσο στη χρηματοδότηση για το νέο δημαρχείο, όσο και για την υπόθεση της βίλας Ιόλα.

Και ο κ. Πατούλης δεν έμεινε εκεί. Προχωρώντας ένα ακόμη βήμα και με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα, είπε ότι οι εγκρίσεις έργων από την Περιφέρεια Αττικής «έχουν και ένα ενδιαφέρον εισαγγελικής διερεύνησης», γιατί δεν μπορεί να εγκρίνονται «φαραωνικά έργα, όταν πνίγονται άνθρωποι», προσθέτοντας ότι την όλη υπόθεση έχει σκοπό να την πάει μέχρι τέλους…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet