Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε εθελοντική προσφορά για τους πυρόπληκτους της Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του σε εθελοντική προσφορά για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Oι πυροπαθείς συμπολίτες μας, που επιθυμούν ψυχολογική υποστήριξη, μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 1110 του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής. Tο Κέντρο ενισχύθηκε με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι παρέχουν συμβουλές και υποστηρίζουν πυρόπληκτους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο 1110, από τις 8 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ. Παράλληλα, συνεχίζουν το έργο τους και τα μικτά κλιμάκια εθελοντών ιατρών, νοσηλευτών και ψυχολόγων του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, επεσήμανε τα εξής:

«Είμαστε στη “πρώτη γραμμή” της προσπάθειας στήριξης των πληγέντων και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την ανακούφιση και τη στήριξή τους. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι τους σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ο ΙΣΑ, η Περιφέρεια Αττικής, το ανθρώπινο ιατρικό και επιστημονικό δυναμικό μας βρίσκονται δίπλα τους. Στη μεγάλη αυτήν εθνική τραγωδία, θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας, που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη»   

Η διοίκηση του Συλλόγου σημειώνει, τέλος, ότι ο ΙΣΑ έχει ανοίξει λογαριασμό αλληλεγγύης, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας και την αποκατάσταση του περιβάλλοντος: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΒΑΝ GR4201101820000018200518373.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet