Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στις 16/6 συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο «αντεργατικό έκτρωμα» της κυβέρνησης
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στις 16/6 συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο «αντεργατικό έκτρωμα» της κυβέρνησης

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής προκηρύσσει απεργία στις 16 Ιουνίου για όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας στους Δήμους και την Περιφέρεια Αττικής.

Με αφορμή την προαναφερόμενη προκήρυξη τα μέλη του Συνδικάτου σημειώνουν:

Συνάδελφοι κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενάντια στο «αντεργατικό έκτρωμα» της κυβέρνησης. 

Η μεγάλη απεργία και η μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα ήταν ανάσα στον αγώνα για να ζήσουν οι εργαζόμενοι και τα παιδιά τους όπως τους αξίζει στον 21ο αιώνα, με σταθερό ωράριο και λιγότερες ώρες δουλειάς με πλήρη δικαιώματα και όχι σαν σκλάβοι των εργοδοτών, δουλεύοντας όποτε και όπως απαιτούν τα κέρδη τους.

Μπορούμε να βάλουμε φρένο στους σχεδιασμούς τους και τη πολιτική τους. Τώρα να σημάνει γενικός συναγερμός σε κάθε χώρο δουλειάς. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Ο φρέσκος αέρας και η ελπίδα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις έγινε βραχνάς για την κυβέρνηση, την εργοδοσία και τους εργατοπατέρες τους.

Καλούμε όλα τα σωματεία του κλάδου να συνεδριάσουν, να ενημερώσουν τους συναδέλφους για τις εξελίξεις, να προκηρύξουν απεργία για τις 16 Ιουνίου και να οργανώσουν τη συμμετοχή τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις. Μαζί με εργαζόμενους και συνδικάτα από άλλους κλάδους να μπλοκάρουμε τα αντεργατικά σχέδια κυβέρνησης και εργοδοσίας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet