Γ. Μυλωνάκης: Ο Γ. Σταθόπουλος… άργησε να ακούσει τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής – «Έμπλεξαν» οι καμπάνιες
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ. Μυλωνάκης: Ο Γ. Σταθόπουλος… άργησε να ακούσει τις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής – «Έμπλεξαν» οι καμπάνιες

Με… λεπτή ειρωνεία αντιμετωπίζει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη, τη νέα καμπάνια της παράταξης Νίκη των Πολιτών με τον τίτλο «Ο Γιάννης Σταθόπουλος έρχεται κοντά στο σπίτι σου».

Όπως τονίζει ο κ. Μυλωνάκης, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η καμπάνια της παράταξης Νίκη των Πολιτών έχει «εμφανείς ομοιότητες» με αυτήν που μόλις ολοκληρώθηκε από τη δική του παράταξη και είχε τίτλο «Ακούμε τις γειτονιές». Μόνο, που όπως προσθέτει, η παράταξη του κ. Σταθόπουλου ήταν διοίκηση για πέντε χρόνια, οπότε είχε όλον τον χρόνο για να λύσει πολλά από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες της Αγίας Παρασκευής…

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:

«Εδώ και μήνες, μέσα από τη δράση “Ακούμε τις γειτονιές”, τα στελέχη του “Αλλάζουμε” βρεθήκαμε δίπλα στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής. Ακούσαμε τα προβλήματά τους, συζητήσαμε, βγάλαμε συμπεράσματα, προτείναμε λύσεις. Γιατί εντέλει αυτός είναι και ο ρόλος μιας δημοτικής παράταξης που φιλοδοξεί να γίνει αύριο η δημοτική αρχή στην πόλη μας. Να ακούει τους δημότες και να αποτελεί μέρος της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Πριν από λίγες μέρες, με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε αντίστοιχη πρωτοβουλία μιας άλλης δημοτικής παράταξης. Η ομοιότητα με τη δική μας πρωτοβουλία είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Αλλά μακάρι να ήταν εκεί το πρόβλημα. Το ζήτημα είναι ότι, ως προηγούμενη δημοτική αρχή, είχαν επί 5 ολόκληρα χρόνια τη δυνατότητα να λύσουν πολλά από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την Αγία Παρασκευή.

Τους καλωσορίζουμε, λοιπόν, στην πραγματικότητα της πόλης μας, αλλά οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ανανέωση και οι αλλαγές που χρειάζεται η Αγία Παρασκευή δεν γίνεται με την ανακύκλωση των ίδιων και των ίδιων προσώπων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet