Επτά χρόνια είναι αρκετά
Γνώμες

Επτά χρόνια είναι αρκετά

Πριν από επτά χρόνια οι δημότες του Αμαρουσίου αποφάσισαν να αλλάξουν δημοτική αρχή. Έδιωξαν τη δημοτική αρχή του κ. Τζανίκου και των συνεργατών του και ανέθεσαν, μέσω της ψήφου τους, στον κ. Πατούλη να διοικήσει την πόλη.

Γράφει ο Πέτρος Κούκουζας*

Η κακοδιαχείριση των οικονομικών, η διαφθορά και κυρίως η διαπλοκή με τα μεγάλα κατασκευαστικά συμφέροντα της διοίκησης Τζανίκου ήταν τα κύρια αίτια για την απόφαση της πλειοψηφίας των πολιτών.

Μετά από επτά χρόνια διοίκηση από τον κ. Πατούλη και την παρέα του, οι πολίτες έχουν «χορτάσει» από τις φωτογραφίες του, τις τηλεοπτικές του παρουσιάσεις, τους χορούς του και τα latin party.

Η αλαζονεία, ο συγκεντρωτισμός, η αδιαφάνεια, η κακογουστιά, ο λαϊκισμός είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στο «σύστημα Πατούλη». Όμως και όλα τα παλιά αμαρτήματα της διοίκησης Τζανίκου, όπως η διαπλοκή με τα μεγάλα και μικρά συμφέροντα, οι πελατειακές σχέσεις και τα ρουσφέτια, συνεχίζουν να αποτελούν κύριο συστατικό της διοίκησης Πατούλη.

Οι δημότες του Αμαρουσίου είδαν στην επταετία του κ. Πατούλη να ξοδεύονται πολλά εκατομμύρια ευρώ για την προσωπική του προβολή, να σπαταλούνται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα ανταποδοτικά δημοτικά τέλη, να υποβαθμίζονται όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς να γίνονται επενδύσεις στον στόλο της καθαριότητας, να υποβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής τους, καθώς χάνονται ένας – ένας οι χώροι που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν ελεύθεροι χώροι πρασίνου, να εξυπηρετούνται οι ημέτεροι και τέλος να λοιδορούνται συστηματικά από ένα πολυδάπανο και απρόσωπο γραφείο Τύπου όλοι όσοι κατέθεταν αντίθετες, τεκμηριωμένες, απόψεις για το όφελος της πόλης τους.

Οι πολίτες του Αμαρουσίου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αποφασίσουν για το μέλλον των παιδιών τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εάν επιθυμούν μια διοίκηση συνεπή προς τις διακηρύξεις της, που η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η συνεργασία και η μαχητικότητα για τα οφέλη του Δήμου και των εργαζομένων είναι στάση ζωής για τον δήμαρχο και τα στελέχη της, που το μέτωπο κατά της διαπλοκής, με όποιο πρόσωπο και αν αυτή παρουσιάζεται, είναι η επιδίωξή τους και η δημιουργία μιας πόλης παραγωγής πολιτισμού το όραμά τους, τότε θα πρέπει να πουν στον κ. Πατούλη:

«ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ»

* Ο Πέτρος Κούκουζας είναι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet